Napínavé žilinské kolo MAŤO HOMOLA TOUR 2014

Napínavé žilinské kolo MAŤO HOMOLA TOUR  2014

V sobotu 8. februára sa v Obchodnom centre Mirage v Žiline zastavilo druhé podujatie MAŤO HOMOLA TOUR 2014. Po úspechu ouvertúry v Košiciach sa prišlo na Maťa Homolu a jeho auto BMW 320si WTCC pozrieť množstvo fanúšikov.

Vicemajster Európy v pretekoch cestovných automobilov FIA ETCC počas celého dňa rozdával úsmevy a podpisy, predstavoval svoje víťazné auto a pomáhal aj Žilinčanom dosiahnuť čo najlepšie časy na RRS simulátore.

mato homola tour zilina 1

Najrýchlejší pretekár zo všetkých kôl MHT2014 sa totiž bude celý mesiac voziť na novom BMW, a tak bolo o čo bojovať. Košičan Pavol Satko nastavil čas na 1:32,2. Na obed sa v Mirage objavil Andrej Chlebec zo Žiliny a hneď na prvý pokus zajazdil 1:32. Tvrdil, že ešte dokáže stiahnuť ďalšie 2 sekundy. Na simulátor sa teda posadil ešte raz a stiahol čas na 1:28. Neskôr sa do kresla špičkového simulátora posadil Richard Dzurech z Hlohovca a dotiahol sa na desatinu za Andrejov čas. Tesný súboj ako sa patrí! Napínavý súboj o desatinky vyvrcholil trojčlenným finále pred 20:00 a aj s komentárom Alexa Štefucu sa odohrala dráma ako sa patrí. Richard Dzurech napokon v úplne poslednom kole zajazdil čas 1:27,4min a uchmatol si cenu pre víťaza žilinského kola.

mato homola tour zilina 0

Richard tak získal možnosť získať novučičké BMW na jeden mesiac, víkendový pobyt pre 2 osoby v Ski Centre Mraznica Hnilčík, BMW cestovnú tašku, lístky na WTCC + ETCC na Slovakia Ring . Andrej dostal elektroniku od firmy Molpir a Martin na 3. mieste malý "autoservis" od firmy Homola s.r.o. Prvá trojka si navyše odniesla Maťo Homola kalendár na rok 2014.

mato homola tour zilina 6

Samozrejme, že ani jeden účastník tejto tour neodišiel naprázdno. Každý dospelý dostal od Maťa Homolu jeho podpisovú kartu s vlastnoručným venovaním, nealkoholický Birell na doplnenie vitamínov a minerálov a DVD od Maťovho partnera Slovakia Ring. Mladiství boli odmenení džúsom.

Okrem toho sa pri MAŤO HOMOLA TOUR 2014 zabávajú aj naši najmenší pretekári. Slalom na kolobežkách, vymaľovánky, farbičky, reflexné prvky a džúsy im poskytli BECEP a Allianz – Slovenská poisťovňa a.s.

Maťo Homola Tour 2014 bude pokračovať 22. februára v Banskej Bystrici v Europa SC. Príďte, na MAŤO HOMOLA TOUR 2014 vyhráva každý!

Homola Motorsport