MAŤO HOMOLA TOUR 2014 v Žiline!

Mato Homola TOUR ZILINA

Druhý diel úspešnej akcie MAŤO HOMOLA TOUR 2014 odštartuje v sobotu (8.2.) predpoludním v OC Mirage v Žiline.

V Košiciach na konci januára za veľkého záujmu fanúšikov predstavil Maťo Homola, držiteľ druhého miesta v Majstrovstvách Európy FIA ETCC 2013, svoj víťazný stroj BMW 320si WTCC spolu so špičkovým RRS simulátorom. A práve na ňom môžu všetci vyzvať Maťa Homolu na súboj! Ak budete najrýchlejší zo všetkých kôl MAŤO HOMOLA TOUR 2014, budete sa môcť celý mesiac voziť na novučičkom BMW! A to sa už teda oplatí...

matohomolatour pozvanka zilina 3

Každý, kto sa posadí do parádneho simulátora, aby popreháňal Maťovo BMW po Slovakia Ringu, odíde s príjemnými cenami. Najrýchlejšia trojica sa môže tešiť na hodnotné ocenenia od firmy BMW, Slovakia Ring, Molpir a Homola s.r.o. Toho najrýchlejšieho navyše čaká oficiálna cestovná taška BMW Motorsport a lístky na májové preteky FIA WTCC 2014 na Slovakia Ringu.

matohomolatour pozvanka zilina 2

Najlepším v košickom kole bol Pavol Satko časom 1:32,2 min. A je to čas určite prekonateľný, sám Maťo Homola zajazdil jedno ostré kolo za 1:26,1. Žilinčania tak majú veľkú šancu dostať sa od priebežného vedenia Maťo Homola Tour 2014.

matohomolatour pozvanka zilina 1

Pestrý program je pripravený aj pre najmenších, ktorí si budú môcť vyskúšať detskú Škôlku bezpečnej jazdy v spolupráci s BECEP a Allianzom.

patneri-mato-homola-tour-zilina

Príďte všetci do OC Mirage v Žiline v sobotu 8.2. 2014 od 9:00 do 21:00. Teší sa na vás Maťo Homola a jeho tím Homola Motorsport. Celodenný program bude moderovaný známym moderátorom Alexom Štefucom.