Maťo Homola vodičom autobusu

Vicemajster Európy 2013 v pretekoch cestovných automobilov FIA ETCC, Maťo Homola, si po náročnej sezóne vyskúšal aj volant vozidla, aké doteraz ešte neriadil.

V belgickom Kortrijku na výstave autobusov Busworld, ktorá je najväčšou svojho druhu na svete, bol Maťo Homola spolu so svojim BMW 320si WTCC najväčším pútačom stánku spoločnosti Molpir-Funtoro. Hoci na túto špecializovanú výstavu chodia ľudia z celého sveta, ktorí sa živia bezpečnou a pohodlnou prepravou ľudí z miesta na miesto, ostré BMW a rýchly 19-ročný Slovák prilákali do stánku jedného z partnerov tímu Homola Motorsport množstvo zvedavcov.

molpir-1

Maťo Homola rozdal množstvo podpisov a absolvoval veľa fotografovania a neúnavne vysvetľoval technické špecifikácie svojho pretekárskeho vozidla. Do stánku Molpiru sa prišli pozrieť aj „šarže" najvýznamnejších výrobcov autobusov... Na skúšobnej trati si potom Maťo vyskúšal aj šoférovanie autobusu, teda doteraz najdlhšieho a najťažšieho vozidla, aké mal možnosť riadiť.

molpir-2

Za možnosť predstaviť sa na výstave Busworld by chcel tím Homola Motorsport poďakovať svojmu spoľahlivému partnerovi, spoločnosti Molpir.

Team Homola Motorsport